expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sivut

3.2.2016

Linssimuhennos



Lupasin laittaa reseptiä tekemistäni kasvisruoista. Tässä on resepti linssimuhennokseen.

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
 1 tl punaista currytahnaa
öljyä paistamiseen
1 dl punaisia linssejä
2 dl vettä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 dl kookosmaitoa
1 tl suolaa


Paista öljyssä sipulit ja maustetahna. Lisää sekaan linssit ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 min, kunnes linssit on kypsiä. Lisää vettä jos tarvii. Lisää tomaattimurska ja kookosmaito ja anna lämmetä.
Tää on tosi helppo ja hyvä!

Katja

4 kommenttia:

  1. Heippa Katja!Aina silloin tällöin muistuu mieleen käydä etsimässä blogiasi. Nyt siksi,koska jaksosi tulee telkasta.

    Tahdon vain sanoa että kiva kun kirjoittelet taas!Oot oikeesti tosi hyvä tyyppi,sen näkee kirjoittelusta ja ihan tosta jaksostakin.Oot päässy henkisesti pitkälle ja kohti tervettä elämää ajattelematta just niitä asioita mitä viime postauksessasi oli.Minäkin välttelen punaista lihaa,kana on huomattavasti ekologisempaa ja kananmuna vasta onkin!(älä syö liikaa keltuaisia koska niissä on pahaa kolesterolia HDL)

    Olisi kiva nähdä muitakin sun reseptejä jos niitä löytyy.Linssiruuat on hyviä proteiinipommeja!Tuo kookoskerma vaihtuu mulla kyllä kevyeeseen kasvisrasvasekoitteeseen, kokeile säkin!Enemmän hyviä rasvoja eikä kookoksen kovia :)

    Tsemppii käsien paranemiseen ja kyllä se uus työkin sitten löytyy!Älä kuuntele tyhmää ex-pomoas,sinusta ei ilkeää saisi tekemälläkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos vinkistä! Mä kokeilen kasvikermaa!
      Kiitos tsempistä! <3

      Poista
  2. Hei Katja! Jaksosi superdieetistä tuli tänään uusintana jonka seurauksena googletin siun blogin ja luin sen kokonaan läpi :D oho. Hyviä tekstejä siulla, ootko miettiny kolumnistin tai muuten kirjoittajan uraa? Kiitos näistä, oon huomannu omassa elämässä muutamia samaistuttavia asioita ko omassasi ja tää blogi todella sai miut tuassiisa ajattelee ommaa elämää. Kiitos kaunis ja jatka tämän kirjoittamista.

    Ps. Meilläkin pidettiin vegetammikuu ja nyt elämä jatkuu ilman punaista lihaa, kanaa ja kalaa saa siis syödä. Laitan siun linssikastikkeenohjeen ylös :):)

    VastaaPoista
  3. Uutta blogia! Kiitos :) Katja, sä olet harvinaisen ROHKEA, upea ihminen! Sun ongelmat juontanevat siitä että oot liian herkkä, liian empaattinen, liian kaikkea. Mut vaik moinen harvinaista, missään nimessä ei miinusta ole olla niin virittäytynyt kuin sä. Sä oot IHANA! Muista se :)

    VastaaPoista